Szerzői jogok

A MiÉrt Egyesület, mint a www.magyartermekonline.hu, www.facebook.com/mto.hu, www.miert.org és a www.facebook.com/miert.org honlapok üzemeltetője, ezúton tájékoztatja a portál látogatóit, hogy a felsorolt oldalakon közzétett információk, illetve a honlap oldalainak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) kizárólag a forrás megjelölésével használhatók fel.

Másodközlés feltételei:

A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról, a Büntető törvénykönyvről, a Polgári törvénykönyvről, valamint a szerzői jogról szóló törvények megfelelő paragrafusainak. Az Egyesület engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából az egyesület előzetes engedélyéhez kötött.

Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap tartalmának szerzői joga (különös tekintettel a feltöltött kiadványokra, játékokra és szakmai útmutatókra, a linktárban összeírt oldalak gyűjteményére, azok csoportosítására, a weboldal rovatainak nevére) a MiÉrt Egyesületet illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik.

A szolgáltatásainkról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban, azonban a MiÉrt Egyesület fenntartja a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze.

Amennyiben linket helyeznél el az oldaladon, kérjük írj az  címre.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

Az Magyar Termék Online és a MiÉrt Egyesület arculati elemeinek, kiadványainak, cikkeinek és egyéb dokumentumainak felhasználásához, kérjük előzetesen elektronikus formában, majd postai levélben igényeld a “szellemi termékeinkkel kapcsolatos kérelem” űrlapot, és azt juttasd vissza az azon feltüntetett címre.

Köszönettel: a Magyar Termék Online csapata