A fiatal cég filozófiája, hogy módszeresen leváltsa a “szükséges rossz” elvén megtűrt, elavult módszereket a magyar vállalkozások mindennapjaiban. Legújabb termékük, a NAV-hiteles Számlanyilvántartó™ első tesztelői maguk sem hitték el, hogy számlázni ennyire könnyedén is lehet.

Olcsóság, rugalmasság, hatékonyság és gyorsaság: ezek a legfontosabb dolgok egy vállalkozás életében, és ezek a hívószavak állnak a harmincas, webes szoftverfejlesztőkből álló Creditech fejlesztései mögött is. A hétköznapi munkát valóban hatékonyan segítő megoldások kiötlőjeként alapelvük, hogy olyan termékeket vezessenek be a piacra, amelyek automatizálttá tesznek unalmas munkafolyamatokat; így óriási löketet adnak a cégek hatékonyságának. Hiszen foglalkozhatnak fontosabb dolgokkal azok a kollégák is, akiknek rengeteg, felesleges robotmunkát megspórol egy-egy ügyes internetes alkalmazás.

szamlanyilvantarto-villanyi-daniel

Hoványi Dávid és Villányi Dániel
Fotó: Pethő Dániel

Az nem lehet, hogy ennyire egyszerű!

A Creditech legújabb terméke, a Számlanyilvántartó™ már béta verziójában is népszerű, az első tesztelők maguk sem hitték volna, hogy számlázni ennyire könnyedén is lehet. “Az egyik kedves ügyfelünk lelkendezve mesélte, hogy annyira ledöbbent, milyen könnyen és gyorsan ment a számla kiállítása és kézbesítése, hogy az első után felhívta telefonon a partnerét, hogy megkérdezze, tényleg megkapta-e a számlát” – meséli Villányi Dániel operatív vezető.

„Az e-számla inkább nagyvállalati környezetben teljesít jól, mi pedig a kisebb cégekkel szeretünk foglalkozni, nekik készítjük a termékeinket, velük tudunk azonosulni. Reméljük, hamarosan evangelizáljuk a számlatömböt, illetve az elavult számlázó programokat használókat az egész országban. A Számlanyilvántartó™ már most is felveszi a versenyt a konkurensekkel: egyszerűbb, szebb, használhatóbb és persze olcsóbb. Egy virtuális pénzügyi asszisztens. Ráadásul környezetbarát is, hiszen nincs szükség se számlatömbre, se postázásra. A rendszer automatikusan elintéz mindent egy egyszerű e-maillel. Az interaktív funkciókkal pedig a nyilvántartás is egyszerűbb, sőt a felhasználóinknak már a könyvelőhöz sem kell rohangálniuk a számlákkal.”

szamlanyilvantarto-belepes

Életkönnyítő internetes megoldások

A rendszer a számlákat egy online felületen állítja ki és küldi szét emailben, a partner pedig a saját irodájában kényelmesen kinyomtatva kapja meg azokat, így a számlázás szinte azonnali, ráadásul tényleg néhány kattintás, és kézbesíteni sem kell. A Számlanyilvántartó™ persze csak a kezdet, egy komplex pénzügyi-adminisztrációs megoldásokat tartalmazó csomag első része. A Creditech missziója, hogy az internet segítségével a mindennapi üzleti életből módszeresen kiirtsák a “szükséges rossz” elvén megtűrt, elavult megoldásokat, hogy a hazai startupok és kisvállalkozások is minél inkább a céljaikra és a sikerre koncentrálhassanak.

szamlanyilvantarto-sablonok

A virtuális pénzügyi asszisztenshez természetesen webshopot is lehet igényelni, ekkor a forgalmat követve, automatikusan is tudja tenni a dolgát. Olyan alacsony költséggel ráadásul, hogy még a párszáz forintos tételekkel dolgozó internetes boltoknak is megéri használni. Az elektronikus kereskedelem népszerűsítése egyébként sem áll távol a Creditech csapattól, akiket érdekel minden, ami internet. Brandjeik webáruházakkal, mobil alkalmazásokkal és online marketinggel is foglalkoznak. A virtuális pénzügyi asszisztens előfizetési díját egyébként is a lehető legalacsonyabbra tervezték, de a most jelentkezők öt évig garantáltan korlátlanul és teljesen ingyen használhatják a nemrég piacra került Számlanyilvántartó™ alaprendszert, ha regisztrálnak a www.számlatömbhelyett.hu oldalon.

Mi az, hogy start-up?

A start-up jelentése eredetileg a kezdő vállalkozás. Napjainkban inkább azokat a frissen induló cégeket hívják így, melyek az informatikai ágazatban kívánnak működni, egyetlen sikergyanúsnak ígérkező ötleten alapszanak és minimális kezdőtőkével, ugyanakkor hatalmas lelkesedéssel bíró fiatal alapítókkal rendelkeznek.

MTRO

Ha ez a cikk számodra érdekes volt és szeretnél további startup vállalkozásokról értesülni, amikről talán máshol nem olvashatsz, akkor csatlakozz Te is a Magyar Termék rajongók Facebook oldalához.

Kapcsolódó oldal: www.szamlanyilvantarto.hu
Facebook oldal: www.facebook.com/Szamlanyilvantarto

Legutolsó szerkesztés: 2015-03-19