Április 16-tól folytatja globális növekedését a Prezi, amely elindulásának ötödik évfordulóján már magyarul is elérhető. A Prezi – szemben a hagyományos slide alapú prezentációs szoftverekkel -, térben elhelyezett képeken, videókon és szövegen keresztül mesél el egy-egy történetet.

Ezzel az előadásmóddal élvezetesebb és megragadóbb előadásokat tudunk tartani. A Prezi felhőalapú rendszerének köszönhetően bárhol és bármikor elérhetőek a prezentációink: számítógépen, iPaden és akár iPhone-on is. „A Prezi egy Magyarországról indult világsiker, amelyet ma már tényleg a világ minden részén ismernek és használnak” – mondta Árvai Péter vezérigazgató. “Büszkék vagyunk arra, hogy a magyar gyökeret most azzal erősítjük, hogy a Prezi magyarul is elérhető, így már tényleg mindenki előtt ott a lehetőség, hogy jobb és sikeresebb előadó legyen”- tette hozzá.

prezi-prezentacio

Nincs több unalmas előadás!

Azok a cégek és kisvállalkozások, amelyek sokat prezentálnak, egyre gyakrabban választják a Prezit a Power Pointtal szemben, mivel így meg tudják különböztetni magukat a versenytársaiktól, és sokkal hatékonyabban és izgalmasabban tudják átadni a gondolataikat.

„A prezivel sokkal jobban és érthetőbben el tudom magyarázni a gazdaság bonyolult összefüggéseit. Egyszerre tudom megmutatni a nagy rendszereket és azok apró részleteit is” -mondta Jaksity György, a Concorde Értképapír Zrt. elnök-társalapítója.

Prezi az üzleti életben is vonzó

A Prezi vizuális történetmesélésével az előadások sokkal jobban megmaradnak az emberek emlékezetében, így az előadók maguk is sikeresebbek lesznek. Ez sokszor a megkötött üzletek számában is megjelenik. „Mi az eladáshoz értünk. És azt vettük észre, hogy a Prezivel sokkal élvezetesebben, jobban strukturáltan tudjuk előadni a gondolatainkat, azaz sokkal hatékonyabban tudjuk eladni saját magunkat” – mondta Hevesi Nóra, a Tesco-Global Áruházak vállalati kapcsolatok igazgatója. További véleményeket a Preziről és az előnyeiről ebben a preziben találhatunk.

A magyar nyelvű kiadással egy időben a cég budapesti irodájában megnyitotta a Prezi House of Ideas (Ötletek Háza – Prezi HI) nevű közösségi teret, ahol globálisan releváns, lokálisan fontos témákról lesznek konferenciák és találkozók. Célja, hogy a tudomány, a művészet és a technológia legizgalmasabb újdonságairól itthon is beszéljenek.

Rubik Ernő is jelen volt a születésnappal egybekötött Ötletek Háza megnyitóján

Rubik Ernő is jelen volt a születésnappal egybekötött Ötletek Háza megnyitóján

A Preziről röviden

A Prezit 2009-ben alapította Árvai Péter, Halácsy Péter és Somlai-Fischer Ádám. Különlegessége, hogy a hagyományos, slide-okon alapuló előadásforma helyett térben meséli el a történeteket, aminek köszönhetően sokkal élvezetesebb és maradandóbb prezentációkat tarthatunk. Az indulás után nem sokkal a világ leghíresebb előadásait szervező cég, a TED Conferences fektetett be a Prezibe. A gyors növekedésnek és az egyre több felhasználónak köszönhetően még 2009-ben megnyitották a cég második irodáját San Franciscóban. Ma több mint 40 millió ember használ Prezit, a világ 190 országában. A magyar mellett angolul, németül, franciául, spanyolul, portugálul, japánul és koreaiul is elérhető a Prezi. A TED Conferences mellett az ACCEL Partners és a Sunstone Capital is befektetett a cégbe.

Faix Csaba

Ha ez a cikk számodra érdekes volt és szeretnél további olyan hírekről értesülni, amikről talán máshol nem olvashatsz, akkor csatlakozz Te is a Magyar Termék rajongók Facebook oldalához.

Kapcsolódó oldal: www.prezi.com
Facebook oldal: www.facebook.com/prezicom

Legutolsó szerkesztés: 2014-08-24