Legyél te is regisztrált olvasó a Magyar Termék Online híroldalon!

MiÉrt?

A Magyar Termék Rajongók a Magyar Termékekért (MiÉrt) Egyesület azért alakult meg 2011 novemberében Budapesten, hogy megőrizze a magyar népi hagyományokat, és a magyar termékek iránt érdeklődő vásárlók segítségével összegyűjtse a magyar alkotókhoz, termelőkhöz kötődő hazai értékeket, szolgáltatásokat. A teljes történetet ITT olvashatod.

Ugyanakkor az Egyesület a magyar értékek bemutatása és összegyűjtése mellett, fontosnak tartja, hogy a vásárlók és a termékeket, hazai értékeket előállítók között kialakuljon egy folyamatos kommunikáció. Mi a vásárlók és szolgáltatók igényeinek figyelembe vételével kívánjuk biztosítani a kereslet-kínálat egyensúlyát.

Ennek érdekében teremtünk egy kommunikációs felületet oldalainkon, későbbiekben pedig az általunk szervezett kerekasztal beszélgetéseken, ahol a gyártók és a vásárlók is jelen vannak, elmondhatják tapasztalataikat, így közvetlenül a termékek iránt fogékony közönségtől szerezhetnek információt a termékeikkel kapcsolatban. A vásárlók pedig közvetlenül a gyártótól kérdezhetnek egy-egy termékkel kapcsolatban.

A fogyasztók segítségéért kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk regisztrált felhasználóinknak. Kedvezményes vásárlási lehetőség, az egyesület 2100.-Ft-os támogatása, majd a www.MTRO.hu oldalon történt regisztráció után vehető igénybe (csak magánszemélyek részére tudunk kedvezményeket és regisztrációt biztosítani). A támogatás befizetése történhet online és személyesen az OTP Bank bármelyik bankfiókjában vagy átutalással, de utóbbi két esetben a közleménybe írd le neved, email címed és hogy “regisztráció a kedvezményekért”. (Ezek segítségével tudjuk elküldeni a regisztrációhoz szükséges információkat és ezzel igazolod a befizetés megtörténtét.) Folyamatosan bővülő, kedvezményeket biztosító partnereinkről rendszeresen tájékoztatunk minden regisztrált felhasználót, de Te is adhatsz nekünk ötleteket, hol vásárolnál szívesen olcsóbban.

Feltörekvő vállalkozásoknak, magyar márkáknak pedig kedvezményes megjelenési lehetőséget biztosítunk oldalainkon. Keress minket bizalommal! Akiknek már segítettünk: ITT olvashatod véleményüket az oldalunkról és azt, hogy a Te vállalkozásodnak miért lehet hasznos. Csak magánszemélyek regisztrálhatják magukat az oldalon és élhetnek a kedvezményes vásárlási lehetőségekkel! Cégeknek weboldalunk reklámfelületei és egyéb megjelenési lehetőségi állnak rendelkezésre, hogy támogassák a közhasznú egyesületünk munkáját! Részletekért nézd meg a médiaajánlatunkat!

magyar_termek_egyesulet_banner_650x140

Regisztrálj, és élj a neked járó kedvezményekkel!

1., Olvasd el egyesületünk alapszabályzatát ITT!

2., Miután egyetértesz a Magyar Termék Egyesület törekvéseivel, céljaival és mint magánszemély támogatni szeretnéd azt, valamint igénybe venni a regisztrált felhasználóknak járó, partnereink által nyújtott kedvezményeket, fizesd be az egyesületünk számlájára a (2100.-Ft/fő/év) támogatásod onlineSzemélyesen az OTP Bank bármelyik bankfiókjában vagy átutalással, de mindkét esetben a közleménybe írd le neved, email címed és hogy “regisztráció a kedvezményekért”. (Ezek segítségével tudjuk elküldeni a regisztrációhoz szükséges információkat és ezzel igazolod a befizetés megtörténtét.)

3., Amikor megérkezett a számlánkra a befizetésed, küldünk egy regisztrációhoz szükséges levelet, mellyel feliratkozhatsz oldalunk személyes tartalmaira és azok elérhetővé válnak számodra is.

Magyar Termék Rajongók a Magyar Termékekért (MiÉrt) Egyesület
1380, Budapest, Pf.: 1127
Bankszámlaszám: 11707000-20002279-00000000
Adószám: 18272248-1-41
Ny.t.sz.: 14594

*A regisztráció megkezdéséhez egyesületünk 2100.- Ft-os támogatói díjának befizetése mindenképpen szükséges.
A számodra megfelelő összeggel, a MiÉrt Egyesület munkáját, a fenti bankszámlaszámon regisztráció igénylése nélkül is támogathatod.
Ilyenkor a közleménybe csak ennyit kell írnod: “támogatás”.
Az ide érkező összegeket teljes egészében, kampányaink és az üzemeltetésünkben lévő oldalak működtetésére, kezdő vállalkozások támogatására, segítésére fordítjuk (erről is dönthetünk közösen, ha egyesületi tag leszel).

Regisztrált felhasználóinknak járó extra szolgáltatások:

  • egyedi tartalmak az MTRO.hu és a miert.org oldalakon
  • böngészhetsz az olvasóink segítségével szerkesztett, magyar termékek linktárában
  • személyre szabott információk, hírek
  • partnereink által biztosított akciók, kedvezmények
  • egyesületünk által támogatott / szervezett rendezvényekre kedvezményes bejutás és esetenként rendezvényekre ingyenes belépési lehetőség

Hosszútávú terveink

További terveink között szerepelnek az oldalunkon megjelenő cégeknek: vásárok-, kampányok-, workshop-ok-, konferenciák szervezése, országjárás, tanácsadás, termékskála bővítés, egyedi arculat kialakítása, statisztikák, felmérések készítése, közösségi oldalak kezelése, okostelefon-alkalmazások készítése.

miert-egyesulet-molino-2014

 

MiÉrt Egyesület
– mert csak mi vásárlók tudjuk igazán, mi a jó magyar termék titka!

Bárány Attila, elnök


Véleményed fontos számunkra és ezzel a többi olvasónak is segítesz a választásban.