Nálunk van a célközönséged, mutasd meg magad!

 

A Magyar Termék Online meghatározó pillérei, rovatai

 • magyar divat
 • magyar dizájn
 • magyar étel
 • magyar ital
 • magyar retro
 • magyar hagyomány
 • magyar környezet
 • magyar társadalom
 • magyar ajándék
 • magyar helyek
 • magyar galéria
 • magyar kultúra
 • magyar egészség
 • magyar tudomány
 • magyar sport
 • magyar startup

 

2015. december. 1-től 3 új rovattal bővült híroldalunk

 • friss hírek
 • akciós ajánlatok
 • álláslehetőségek magyar vállalkozásoknál

Célcsoport

Az oldal célközönsége a 13-55+ korosztály, de a 25-34 évesek körében a legnépszerűbb. Olvasóink különböző társadalmi rétegben élők, iskolai végzettségüket tekintve is rendkívül széles spektrummal rendelkeznek: vannak közöttük Magyarországon és külföldön élők, többségük (56%) nő. Foglalkozásukat tekintve látogatja oldalunkat az iskolás, az üzletember, családanya, vállalkozó, feltaláló, művész, divattervező és a médiában dolgozó szakember is. Elsősorban a fővárosiak, de jelentős olvasói bázissal rendelkezünk Debrecen, Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Tatabánya, Kecskemét és Győr környékéről is. Külföldi városok közül Londonból érkezik a legtöbb olvasónk. Fontos a felhasználóink számára, hogy tapasztalatokat oszthatnak meg egymással oldalunkon, ajánlhatnak programokat, kulturális eseményeket, felméréseink szerint fogékonyak az újdonságokra, környezetvédelemre, társadalmi felelősségvállalásra.

A Magyar Termék Online olvasók életvidám, Magyarországot szerető emberek, akik hajlandóak tenni környezetükért és tisztában vannak az őket körülvevő értékekkel, természeti, kulturális adottságokkal. A tartalmainkat rendszeren olvasó közösségünk tudatos fogyasztó, nekik nincs szükségük arra, hogy megmondjuk mit csináljanak. A Magyar Termék Online feladata csupán tájékoztatni őket, az érdeklődési körükbe tartozó hazai termékekről és szolgáltatásokról. Mivel alacsony jövedelemmel rendelkező olvasóink is vannak, így gyakran az általuk javasolt takarékos és praktikus megoldásokkal tudják a közösségünk mindennapjait megkönnyíteni. A jövedelmi különbségek ugyanakkor az egyes termékek és szolgáltatások iránti minőségi elvárásokat is kedvezően befolyásolják, mert a kevesebb keresettel rendelkezők is gyakran választják a minőségileg magasabb értékkel rendelkező árukat. Mindez ugyanakkor nem befolyásolja a magasabb jövedelemmel rendelkező olvasóinkat, mert ők is találnak nálunk prémium kategóriás termékeket, szolgáltatásokat.

Piaci információk

A jelenleg működő, szinte minden termékkört lefedő magyar termékeket bemutató egyetlen híroldal vagyunk. Ennek köszönhetően a magyar termék témakörben oldalunk vezető szerepet tölt be, a legnagyobb közösségi portálon található oldalak között. Továbbá a legnagyobb híroldalak rajongói oldalai között is megálljuk a helyünket.

 • Oldalunkhoz csatlakozott olvasók: 118.400 fő
 • Olvasottság: 801.623 fő/hét

Forrás: a Facebook.com által szolgáltatott statisztikai adatok alapján, 2015.11.06. – 2015.11.12. közötti időszakra vonatkozóan

Az eddig legtöbb olvasót elért bejegyzésünk:

magyar.termek.hiroldal.legnepszerubb.facebook.bejegyzes.2014

Az oldal profilja

„Hisszük, hogy a mindenki életében van, legalább egy olyan Magyarországhoz kötődő emléke vagy használati tárgya, amit szeret és büszke is lehet rá!”

A Magyar Termék Online olvasói és támogatói segítségével a nálunk megjelent anyagokkal kívánjuk felhívni a figyelmet megannyi más értékre. Az oldal üzemeltetője a Magyar Termék Rajongók a Magyar Termékekért (MiÉrt) Egyesület, amely egy mintaértékű szervezet, hiszen idáig nem volt Magyarországon olyan, alulról jövő kezdeményezés, amely ilyen szinten és mértékben összeszervezte volna a magyar termékek iránt érdeklődő közösséget. Civil marketinget biztosítva magyar termékeknek, hazai tulajdonban lévő vállalkozásoknak. Média szolgáltatónk a www.magyartermekonline.hu – természetesen, szívesen!

Az oldal stílusa

 • Közvetlen
 • Barátságos
 • Fiatalos
 • Magyaros
 • Friss
 • Pozitív

 

Miért érdemes hirdetni nálunk?

 • Az oldalt egy közhasznú szervezet üzemelteti, melynek bevételeit teljes egészében a nálunk megjelenő termékek népszerűsítésére, kampányok szervezésére és az emberek informálására fordítunk.
 • Közvetlenül a magyar termékek, hazai értékek és kulturális információk iránt érdeklődő közönséghez tudjuk eljuttatni a szükséges információkat. Szinte az olvasók közvetlen „postaládájába” kerülnek az őket érdeklő hírek.
 • Kiváló formai és tartalmi környezetet biztosít a minőségi termékeket/szolgáltatásokat népszerűsítő hirdetések részére, amelyek üzenetét a szerkesztőségi tartalmakkal megtámogatott környezet tovább erősíti.
 • Egyedülálló olvasói kör költséghatékony elérését biztosítja, akik fizetőképes keresletet jelentenek.
 • A jelenlegi online piacon nem található hozzánk hasonló oldal, amely minőségében és összetételében ilyen paraméterekkel rendelkezik, az oldalunk által megcélzott „magyar termék” témakörben.
 • Oldalunk garantáltan politikamentes, identitásoktól, vallási nézetektől és társadalmi helyzettől független tartalmat szolgáltat.

 

Hirdetési tarifák és lehetőségek már nagyon kedvező feltételekkel a www.magyartermekonline.hu-n!
(A hirdetések fájl típusa lehet png, jpg vagy gif, egyéb esetben további egyeztetés szükséges, valamint érdemes figyelembe venni a jelenleg elterjedt technikai eszközök adottságait, mert lehet a további típusok nem fognak megfelelően megjelenni, működni)

Rendelkezésre álló hirdetési felületek és az azokhoz tartozó részletek:

maxi(egész hátteres): 1280×3500 aktív állapotban-hosszúsága a hirdető igényeihez állítható, 1280×700 nem aktív állapotban, láthatóság a két széle 160 pixel, teteje 120 pixel (a teljes hátteret lefedő felület és az oldalsáv és header feletti részt jelenti)

maxi_hirdetes_bemutatasa

fej: 960×120 (weboldal felső hirdetési sávja)

fej_hirdetes_bemutatasa

baloldalt-jobboldalt: 160×1280 vagy 1280 helyett, amilyen magas hirdetést a megrendelő szeretne

hirdetes_mtro_ketoldalas

slider: 580×231 kerekített bal sarok (max. 7 slider), kizárólag a főoldalon megjelenő, oldalon belülre, vagy külső linkre mutató hirdetés

slide_hirdetes

egyedi menü: tetszőleges oldalról, aloldalról, vagy az összes oldalról elérhető, az egyedi kategóriára mutató, linkelhető hirdetés 267×99 (első kép), a kampány vagy szolgáltatás színével megegyező menü sáv beállítása és logó  (185×182) elhelyezése (második kép)

magyar_termek_rajongoi_oldal_mediaajanlat_slide_hirdetes

magyar_termek_rajongoi_oldal_mediaajanlat_egyedi_menu_kampanyokhoz

tripla: 650×140 vagy 140 helyett amekkorát a hirdető szeretne (a linktár oldalon, valamint a témakörönkénti listázás között rendelkezésre álló felület)

tripla_hirdetes_bemutatasa

tripla_hirdetes2_bemutatasa

álló: 192×300 vagy 300 helyett, amekkora magasságot szeretne a hirdető (a jobb oldali-feliratkozást és facebook modult tartalmazó, vagy az eseménynaptárt tartalmazó szélső sávokban megjelenő felület)

allo_hirdetes1_bemutatasa

dupla: 384×100 vagy 100 helyett 160.. vagy amekkorára szükség van (cikkek megnyitásakor, a közösségi gombok alatt látható felület)

dupla_hirdetes_bemutatasa

dupla-dupla: 384×200 vagy amekkorára szükség van (linktár aloldalandént, a közösségi gombok alatt található felület)

dupla-dupla_384x200_linktar_bemutatasa

dupla-tripla: 384×300 vagy amekkorára szükség van (linktár aloldalandént, a közösségi gombok alatt található felület)

dupla-tripla_hirdetes384x300_linktar_bemutatasa

(Kérjük személyes, árakat is tartalmazó médiaajánlattal kapcsolatban, a info@mto.hu központi címen érdeklődj! Továbbá keresheted személyesen Székely Ágnes munkatársunkat is a szekely.agnes@mto.hu címen.)

 

*Az oldalunk működtetésének alapja a kölcsönösség, így azok a termékek, márkák melyek megjelennek, bemutatásra kerülnek olvasóinknak, elvárjuk oldalunk megjelentetését a tulajdonosok által üzemeltetett online, offline felületein.
Csak ezeknek a termékeknek, cégeknek tudjuk biztosítani az egyesület által támogatott, kedvezményes hirdetési árakat.
Részletekig menően figyelünk a nálunk feltüntetett termékek egymásra gyakorolt hatásáról, így olyan márkák nem szerepelhetnek az magyartermekonline.hu-n, melyek tartalma, termékeik minősége, politikai, etnikai, vallási és identitásbeli kérdésekben egyesületünk irányelveivel ellentétesek, valamint a vásárlóikkal kialakított nem megfelelő kommunikációja megkérdőjelezhető. Mi egy egymásra tekintettel levő közösséget kívánunk létrehozni, akik maguk és ezen a felületen megjelenő megannyi más termék javára lehetnek.

Partnereinkkel való együttműködési alapunk, minden esetben az oldalt üzemeltető egyesület alapító okirata!
A Szerzői jogokkal kapcsolatban ajánljuk figyelmedbe az alábbi részleteket ITT.

***Minden esetben egy minőségi minimumot elvárunk a nálunk megjelenő termékek gyártóitól, melyek megítélésében a nálunk összegyűlt közösség fog folyamatos véleményt alkotni és esetlegesen egy gyengébb minőségű termék törlésre is kerülhet oldalunkról.
Mi nem egyetlen alkalommal produkált minőségben hiszünk, hanem folyamatos, a lehetőségekhez képest lehető legjobb termékek biztosításában a magyar termékeket, szolgáltatásokat kereső vásárlók részére.
A hirdetési árakat is tartalmazó média ajánlatot, jelenleg kizárólag elektronikus levélben való megkeresés után tudjuk biztosítani!
Minden esetben figyelembe vesszük a nálunk hirdetni kívánó termékek adottságait, hogy a számukra és az magyartermekonline.hu igényeire tudjuk szabni.
A hirdetések technikai részleteivel kapcsolatban, keresse az oldal üzemeltetőjét.
A hirdetés minden esetben mutathat oldalon belülre vagy egy külső linkre.
A hirdetési felületek árai nem tartalmazzák a reklámok elkészítését.