Loading Map....

Cím

Pozsonyi út 9.
Budapest
Pest megye
Közép-Magyarország
1134
Magyarország


Stühmer Frigyes hamburgi cukrászmester alapította 1868-ban az első csokoládégyárat Magyarországon. A több mint 40 éves múltra visszatekintő Stühmer édességbolt 2005. márciusában került ismét magyar tulajdonba.

Ismerve az üzlet múltját elhatározták az új tulajdonosok, hogy felébresztik Csipkerózsika-álmából az egykor világhírű Stühmer márkanevet. Hamarosan megindult a védjegy-tulajdonjog megvételének folyamata. Néhány hónappal később megkezdődött a saját prémium kategóriás termékek gyártása is. 2008. januárjában átadták a Novaj községben lévő csokoládéüzemet, így nosztalgia termékeik, a Melódia szelet, az Aranydesszert, a Stühmer Rózsa, a Korfu szelet és a Százszorszép desszert már a saját gyárukból kerülnek az üzletek polcaira.

stuhmer-csokolade-szazszorszep-desszert-bonbon

Céljuk, hogy mind ízében, mind külső megjelenésében olyan exkluzív magyar termékeket készítsenek, melyekkel a nívós édességre vágyó fogyasztók igényeit kielégíthetik. Kényesen ügyelnek a termékek minőségére azáltal, hogy azokat csak valódi csokoládéból készítik. Nagy hangsúlyt fektetnek az egyedi megjelenésre, ezért törekednek a csomagoló anyagok széles választékát felvonultatni.

Stühmer Frigyes felismerte, hogy a csokoládé és a cukorka fontos fogyasztási cikk, jövője van. Nagy szerepet játszott abban, hogy a luxuscikknek számító csokoládé elindult a közszükségleti cikké válás útján. Kitűnő termékeivel hamarosan virágzásba hozta üzemét. Készítményeit a tisztaság, a jóság és az ízléses kiállítás jellemezte. A Stühmer Kft. ezt az utat kívánja folytatni.

stuhmer-cukraszda

A Stühmer édességek már a sokadik generáció kedvencei Magyarországon. Másfél évszázada még maga Stühmer Frigyes gyártotta a finomságokat budapesti csokoládégyárában, napjainkban pedig Makláron készítik a neves hamburgi cukrászmester nevével fémjelzett csokoládékat európai színvonalú, 100 %-ig magyar tulajdonú üzemükben.

Kizárólag minőségi alapanyagokból dolgoznak. Termékeik kialakításánál igyekeznek a fogyasztók minden elvárásának megfelelni. A harmonikus ízű, csalogató illatú, szemet gyönyörködtető, szájat kényeztető csokoládé mellett fontosnak tartják a külcsínt is: hogy jó legyen ránézni a csomagolásra és legyen rajta elég információtartalom, ami alapján könnyen dönthet a vásárló. Ők nem kényelmesedtek bele a sikereikbe, folyamatosan keresik az új fejlesztési lehetőségeket mind az ízek, mind a formák, mind a termékféleségek tekintetében.

stuhmer-kostoloi-klub

Ezért is hívták életre a Stühmer Kóstolói Klubot, ahol az ország minden megyéjéből érkező, mintegy 200 édességrajongó elsőként értesülhet fejlesztési ötleteikről, elsőként kóstolhatja meg és értékelheti az új termékeket. Alaposan kidolgozott pontozórendszerük segítségével így egészen árnyalt képet kaphatnak fogyasztóik véleményéről, amit későbbi fejlesztéseik során figyelembe vesznek.

Kapcsolódó oldal: www.stuhmer.hu
Facebook oldal: www.facebook.com/stuhmer.edesseg
Telefon: +36-70-636-3136, +36-70-618-1204
Email: stuhmer@stuhmer.hu
Nyitva: H-Szo: 9:00-19:00

Események itt a közeljövőben

  • Nincs esemény ezen a helyszínen