Loading Map....

Cím

Bank utca 4.
Budapest
Pest
Közép-Magyarország
1054
Magyarország


Megnyílt Gyuri bácsi teáinak első mintaboltja az országban Budapesten. Azért a fővárost választották, mert itt már 9 éve jelen vannak. A Bükki Füvészmester és Népgyógyászati Egyesület irodájában, az V. kerület Bank u. 6. szám alatt régóta lehet találkozni, beszélgetni Gyuri bácsival, ideszoktak az emberek. Szerencsére Bükkszentkereszt közelében élőknek sem kell messze utazni.

Az örömteli szalagvágás

Az örömteli szalagvágás

A helyválasztás 9 évvel ezelőtt a véletlen műve volt, mesél Gyuri bácsi lánya az előzményekről: “Mikor megálltam, vidékiként a főváros közepén azzal a feladattal, hogy irodát béreljek édesapám tevékenységéhez, kicsit kétségbe voltam esve: azt vajon hogy kell csinálni? Tapasztalatok híján az ösztöneim vezettek: jól megközelíthető, ámbár csendes, mégis központi helyet kerestem. Megtetszett a belvárosi udvar, jó érzésem volt vele kapcsolatban. Az évek során bebizonyosodott, hogy szerencsésen választottam. De az is nagyon hamar kiderült, hogy a hely igen rövid időn belül szűkös lesz. Ezért már évekkel ezelőtt elkezdtem kutatni egy megfelelő alternatíva után, ami nem is volt olyan egyszerű: ideszoktak az emberek, hogy mondjuk majd el mindenkinek, hogy máshová kell menniük, ha minket keresnek?

A legkézenfekvőbb megoldás az lett volna, ha ott a közelben találunk egy megfelelő helyiséget. És láss csodát, 2012-ben megüresedett a szomszéd házban, a Bank u. 4. szám alatt egy alkalmas helyiség! Nosza, lecsaptunk rá, elkezdtük a munkálatokat, hogy saját szükségleteink és ízlésünk szerint alakítsuk ki leendő otthonunkat.”

Képzeljétek azt el, hogy minden ugyanúgy van, de még annál is sokkal jobban…

Mostantól itt várják az érdeklődőket

Mostantól itt várják az érdeklődőket

Ugyanazokhoz a termékekhez, tanácsokhoz, szolgáltatáshoz juthatsz hozzá, mint eddig. Ugyanúgy lehet Gyuri bácsival találkozni. Ugyanazok az ismert arcok fogadnak, akiktől ugyanúgy lehet kérdezni, de minden gyorsabb, hatékonyabb, kényelmesebb és szebb lett.

Gyuri bácsi szolgálta ki az első vásárlót, aki Kertész Zsuzsa volt, a Gyógynövénynapok állandó műsorvezetője

Gyuri bácsi szolgálta ki az első vásárlót, aki Kertész Zsuzsa volt, a
Gyógynövénynapok állandó műsorvezetője

Igazán úgy igyekeztek, hogy minden az érdeklődők kényelmét szolgálja. A munkatársaik hónapok óta törik a fejüket, hogyan lehetne a várakozást lerövidíteni, a kiszolgálást meggyorsítani. Mondhatják, hogy remek ötletekkel álltak elő. Ha kíváncsi vagy, kukkants be hozzájuk! Mehettek akkor is, ha nem akartok vásárolni, mindenkit szívesen látnak.

A bükki füvesember nyomában című könyv megvásárolható, a Bükki Füvészmester és Népgyógyászati Egyesület irodáiban

A bükki füvesember nyomában című könyv megvásárolható, a Bükki Füvészmester és Népgyógyászati Egyesület irodáiban

Ha ez a tartalom számodra érdekes volt és szeretnél további népi gyógymódokról, praktikákról értesülni, amikről talán máshol nem olvashatsz, akkor csatlakozz Te is a Magyar Termék Online Facebook oldalához.

Kapcsolódó oldal: www.gyorgytea.hu
Telefon: +36-30-848-4103 (rendeléssel kapcsolatos kérdés esetén)
Email: info@gyorgytea.hu
Nyitva:
Hét-Pén: 9.00 – 18.00
Szom: 9.00 – 14.00

Események itt a közeljövőben

  • Nincs esemény ezen a helyszínen