Loading Map....

Cím

Pozsonyi út 49.
Budapest
Pest
Közép-Magyarország
1137
Magyarország


A galéria az Újlipótváros szívében található, szemben a Dunapark Kávéházzal, a Sarki Fűszeres és a Mobili Mania szomszédságában.

A megvásárolható ékszerek mind egyediek, vagy kisszériás darabok. A kortárs ötvösművészet élvonalához tartozó alkotók munkái között mind a klasszikus, mind a legmodernebb formavilágot képviselő tárgyak megtalálhatók.

Az ékszerek többsége sterling ezüstből készül, de az anyagok közt megtalálható még a fa, műanyag, acél, titán, textil, papír, bakelit, és sok egyéb, különleges anyag.

Az ékszerek értékét nem csak a felhasznált anyagok értéke határozza meg, hanem az anyagokba fektetett gondolat, munka. Számos darab nyert Magyar Formatervezési Díjat és más rangos elismerést.

A látogatókat és vásárlóközönséget – rendszeres időközönként váltva – egy-egy képzőművész kiállításával várják.

filter_ekszerek

Kiállító művészek:

Abaffy Klára, Balla A. Benjamin, Besnyői Rita, Boldog Vince, Dánfalvi Ildikó, Dávid Attila Norbert, Égi Marcell, Ferencz Vanda, Fördős Bence, Gaál Gyöngyvér, George Radic, Gera Noémi, Jermakov Katalin, Juhos Janka, Kárpáti Róbert, Kecskés Orsolya, Király Fanni, Kuti Krisztina, Lenzsér-Mezei Kata, Lőrincz Réka, Marosi László, Menyhárt Richárd, Sárváry Zsófia, Simon Viktória, Slavei Tamás, Stomfai Krisztina, Vági Flóra, Varga Anett, Végh Sarolta, Vékony Fanni, Virág Bogi, Visy Zsófi, Zámori Eszter

Kapcsolódó oldal: www.filtergaleria.hu
Facebook oldal: www.facebook.com/filtergaleria
Telefon: +36-13-505-743
Email: hello@filtergaleria.hu
Nyitva: Hét – Pén: 11:00 – 19:00

Események itt a közeljövőben

  • Nincs esemény ezen a helyszínen