b55 logo
Loading Map....

Cím

Balaton utca 4.
Budapest
Pest
Közép-Magyarország
1055
Magyarország


Galériánkat 2007-ben nyitottuk meg Budapest Európa-hírű galériás negyedében, a Falk Miksa utcából nyíló Balaton utcában. Sikerült megvalósítanunk egy olyan elegáns, nagyvonalú terekkel rendelkező kiállítóhelyet, amely hangulatában és színvonalában londoni és New York-i galériákat idéz.

Elsősorban fiatal képzőművészeknek adunk rendszeres egyéni és csoportos kiállítási lehetőséget. A nyitás óta számos elismert hazai alkotó és művészcsoport munkáit mutattuk be.

2009 óta kiemelkedő szerepet kap a non-figuratív művészet. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a magyar és a nemzetközi kortárs művészet is jelen legyen galériánkban, ezért a magyar művészek mellett külföldi művészek is rendszeresen meghívást kapnak kiállításainkra. 2010-ben kezdtük el, és azóta is nagy sikerrel folytatjuk azoknak a páros kiállításoknak a megrendezését, amelyeknek keretében két művész párbeszéde jön létre.

Folyamatosan bemutatjuk a New York-i gettókultúra gyökereiből kinőtt műfaj, az urban art legtehetségesebb feltörekvő művészeit is.

Kapcsolódó oldal: www.b55galeria.hu
Facebook oldal

Események itt a közeljövőben

  • Nincs esemény ezen a helyszínen