Loading Map....

Cím

Erzsébet tér 14.
Budapest
Pest
Közép-Magyarország
1051
Magyarország


2014 áprilistól még többet, még hangosabban, még szebben és még színesebben adnak nektek zenét, ételt, italt és programot. Itt az új Akvárium Klub, Budapest szívében, az Erzsébet tér közepén, ami szintén szebb és jobb lett idén. Az Akváriumban szinte minden megváltozott több koncertterem, egyedi design, jobb hang- és fényrendszer, új étterem, az Aqua Bistro, de marad a sok jó koncert és party, bár ebből is több és nagyobb szabású lesz.

Fotó: Somlai Design Stúdió

Három új koncert és programhelyszínen kínálnak programokat, az 1500 fős NagyHallban a legnépszerűbb hazai és komoly külföldi zenekarok és produkciók mutatkozhatnak be, a 700 bulizót befogadó KisHallban nagyszerű klubkoncertek és partyk lesznek, a VOLT Music Bar pedig 200 vendégnek nyújt exkluzív környezetben italokat, találkozási pontot és szerdától vasárnapig DJ-ket. Megmaradt és megszépült az Akvárium Klub legnépszerűbb helyszíne a terasz, az Aqua Bistro már reggel nyolctól kínál reggelit is.

Fotó: Somlai Design Stúdió

Állandó fellépőik közé tartoznak az MR2 Petőfi Rádió DJ-k, Karányi és TMX, hetente a legjobb és legdivatosabb klubestek, a legnagyobb hazai koncert zenekarok, és sok külföldi sztár, családi programok, vásárok az Akvárium Klubban.

Kapcsolódó oldal: www.akvariumklub.hu
Facebook oldal: www.facebook.com/akvariumklub
Telefon: +36-30-860-3368
Email: info@akvariumklub.hu

Események itt a közeljövőben

  • Nincs esemény ezen a helyszínen