Cserpes termékek

Jó érzés magyar családi sikertörténetekről hallani. Ilyen az 1991-ben indult Cserpes Sajtműhely története is, amely mára már évi 1,5 milliárd forintos forgalmat lebonyolító, példaértékű magyar vállalkozássá nőtte ki magát. A sikert nem hangos marketingkampányokkal, hanem igazi minőséget kínáló termékeikkel vívták ki Cserpes Istvánnék.

Cserpes István merész lépést tett, amikor mintegy 21 évvel ezelőtt a csornai tejüzemet otthagyva saját vállalkozásba kezdett. A manufakturális jellegű, kisüzemi termelést családi házukban és annak környékén kezdték el. Nem volt könnyű az indulás, hiszen komoly hiteleket kellett felvenni, de a kitartás meghozta eredményét. A kezdeti nehézségeken túllendülve a Cserpes ismert márkanévvé vált – tolakodó reklámok és hivalkodó csomagolás nélkül.

Cserpes füstölt fonott sajt

Cserpes füstölt fonott sajt

Romlandó élelmiszer – hosszú szavatosságú siker

A siker titka a minőségben és talán az időzítésben keresendő. Amikor a multik elárasztanak minket az olcsó, „örök szavatosságú”, silány minőségű élelmiszerekkel, addig az árral szemben megjelenik – mintegy alternatívaként – a romlandó, viszont valódi ízeket kínáló Cserpes Sajtműhely. Termékeik nem tartalmaznak tartósítószert és mesterséges anyagokat, és az már csak hab a tortán, hogy a háztáji ízekhez magyar alapanyagokat használnak. Mindez már önmagában – tegyük hozzá, sajnos – egyedülálló a hazai élelmiszerkínálatban, de kellő elszántság, tudás, kitartás és kemény munka nélkül ez csupán nem lett volna elég a sikerhez.

Készül a Cserpes Trudi

Készül a Cserpes Trudi

“A Cserpes egy olyan márka, ami nincs a multiban!”

Kézműves sajtok, magyar barackkal és eperrel ízesített gyümölcsjoghurtok, friss házi tej, díjnyertes túró rudi és tengernyi finomság. Az egészséges étkezés hívei hamar felfedezték maguknak a kiváló magyar Cserpes-féle termékeket, híre és beszerzési forrásai szájról szájra terjedtek. Multikban ne keressük. Ugyan a nagy kereskedelmi láncok is felismerték a hagyományos eljárással készülő áruk iránti keresletet, Cserpesék kitartanak a kisbolti értékesítés mellett. Multik helyett inkább keressük fel a lelőhelyek valamelyikét, vagy a budapesti Cserpes Tejivót, ahol biztosak lehetünk az élelmiszerek eredetében és minőségében.

Székely Ágnes

Nézd meg, hogy készül a Cserpes Trudi:

Budapesti lelőhelyek:

1052 Budapest, V. ker. Sütő utca 2. (Cserpes Tejivó)
1054 Budapest, V. ker. Hold utca 13. (piac)
1085 Budapest, VIII. ker. Corvin köz
1093 Budapest, IX. ker. Vámház krt. 1-3. (piac)
1117 Budapest, XI. ker. Kőrösy József utca (Allee bevásárlóközpont)
1156 Budapest, XV. ker. Nyírpalotai út 52. (piac)
1195 Budapest, XIX.ker. Kispest Kossuth téri piac 9-es pavilon

Vidéken:

9022 Győr, Bajcsy Zsilinszky út 41-43. (bolt)
9330 Kapuvár, Fő tér 10. (Cserpes Kiscuki)

Teljes listát keresd az oldalukon!

Ha ez a cikk számodra érdekes volt és szeretnél további olyan magyar termékekről értesülni, amikről talán máshol nem olvashatsz, akkor csatlakozz Te is a Magyar Termék rajongók Facebook oldalához.

Kapcsolódó oldal: www.cserpessajtmuhely.hu, www.cserpestrudi.hu, www.cserpestejivo.hu
Facebook oldal: www.facebook.com/cserpes

Legutolsó szerkesztés: 2014-09-24