Búzafű, búzacsíra és spenót – mind-mind külön is rendkívüli táplálék, ám mindhárom összetevő C-vitaminnal megtámogatva, egyetlen kapszulába zárva maga az egészség. A magyar fejlesztésű, innovatív eljárással készülő Bio Reverde kapszulának egy doboza körülbelül 45 kilogramm zöldség és gyümölcs tápanyagtartalmával egyenértékű.

Mi is az a Bio Reverde étrenkiegészítő kapszula? Egy 100 százalékban hazai, 100 százalékban ellenőrzött biogazdaságból származó összetevőkből álló termék, amely speciális előállítási módszerének köszönhetően igen hatékony mennyiségben tartalmazza az alapanyagaiban megtalálható természetes nyomelemeket, ásványi anyagokat és vitaminokat. Mi több, a kapszula teljesen mentes a hozzáadott adalék-, színezőanyagoktól és tartósítószerektől.

reverde_buzafu_magok

Elsőosztályú alapanyag: az ősúza magja

Tisztított vizet kapnak a növények

A kapszulában található búzacsíra, búzafű és spenót termesztéséhez vegyszertől és tápoldatoktól mentes, minősített bioföldet, öntözéséhez pedig tisztított vizet használnak. Tudta-e, hogy a bio termesztésben található termőföld és a benne cseperedő mag 30 százalékkal jobb, dúsabb, zöldebb, így a növény és az abból készülő termék is kiemelkedő minőségű lesz?

reverde_buzafu_csira

Megindul a csíra

Frissít és fiatalít a búzafű

A kapszula egyik legfontosabb összetevője a búzafű, melynek hatóanyagai segítenek szervezetünk káros anyagainak lebontásában. Gazdag természetes vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben, és hasznos enzimeket is tartalmaz. Szervezetünk könnyen fel tudja dolgozni, hiszen emésztéséhez nincs szükség sok energiára. A búzafű magas klorofill tartalma miatt oxigénnel dúsítja a vért, így a gyulladások megszüntetésében is komoly a szerepe. Egyszerre méregtelenít és növeli az energiaszintünket.

reverde_bio_buzafu_aratas_elott

Növésben a búzafű, az istenek mannája

Nap, víz, levegő, föld együtt

A Reverde kapszulát alkotó, 100 százalékban emészthető bio búzacsírában a nap, a víz, a levegő és a föld teljes egyensúlyban van jelen. Megtalálható még benne többek között a vas, a kalcium, a kálium, a foszfor és a magnézium, antioxidánsai közül az egyik legfontosabb a klorofill. Jelentős az E-vitamin tartalma, amelynek fontos szerepe van a fiatalság megőrzésében és a szív védelmében, további vitaminjai közül jelentős a B-komplex, a K-, az A- és a D-elővitaminok. A búzacsíra növeli az izomnövekedést és a regenerálódást is azáltal, hogy javítja a véráramlást a testben. Karbantartja a kötőszöveteket és serkenti a sejtek megújulását, fogyasztásával csökkenthető olyan bőrbetegségek kockázata, mint az ekcéma vagy a pikkelysömör.

reverde_bio_buzafu

“Aratás után”, préselés előtt – benne minden, ami az egészséghez kell

Spenótot a sejtekre!

A kivonatokkal végzett vizsgálatok azt mutatják, hogy a spenót néhány összetevője – mint a folsav és a béta-karotin is – lassítja a rákos sejtek osztódását gyomorrák esetén, sőt szerepet játszhat a mell-, és bőrrák sejtjeinek visszafejlődésében is. A spenót ellátja a szervezetet több fontos tápanyaggal is: csontokat támogató K-vitamint, valamint A- és C-vitamint is tartalmaz. Ezeken kívül nagy mennyiségben megtalálható benne a magnézium és a vas is.

reverde.bio.buzafu.kapszula

Bio Reverde étrendkiegészítő növényi kapszula

Természetes C-vitamin

A kapszulába természetes forrásokból kivonva C-vitamint is csempésztek, amelyre minden szövetnek, sejtnek szüksége van a sejten belüli és kívüli funkciójához is. A Reverde egészségkapszulában csak természetes eredetű, bioaktív, 100 százalékban L típusú aszkorbinsav található. Mérési eredmények igazolják: a Reverde dobozonként 15 000 mg bioaktív C-vitamint tartalmaz, ami azt jelenti, hogy egyetlen kapszulában 125 mg C-vitamin található.

Búzafűlé és a belőle készült, esszenciális kivonat

Búzafűlé és a belőle készült, esszenciális kivonat

Egyedülálló előállítás

Sokan nem tudják, hogy hiába fogyasztanak búzafűvet, búzacsírát, ha az előállítás során, a rendkívül gyors oxidáció miatt, az eredeti hatóanyag tartalom egy része elvész benne. A szárítással porított termékekben megtalálható összetevők meg sem közelítik a friss búzafűlé és a búzacsíra hatóanyag tartalmát. A Reverde sikeresen megpróbálta áthidalni ezt a problémát: a terméket a víztartalom gyors elvonásával hozzák létre, az eljárásból mellőzik a szélsőséges hőhatásokat, így a hasznos összetevők nem károsodnak. Vagyis megszületett a búzacsíra és búzafűlé esszenciális kivonata. A vegetáriánus étrendbe is beilleszthető, mivel a Bio Reverdét növényi, vagyis cellulóz alapú lágykapszulába töltik. Ráadásul teljesen gluténmentes, így a glutén- és lisztérzékenyek is fogyaszthatják.

reverde.bio.buzafu.kapszula.karacsonyi.akcio

Most olcsóbb

A Bio Reverdével most spórolhatunk is: 5 doboz kapszula rendelése esetén 6 dobozzal kaphatunk, ráadásul a szállításért sem kell fizetnünk. Az egészségkapszulához tehát most 1300 forinttal olcsóbban juthatunk hozzá, 7900 forint helyett most csak 6600 forintot kell egy dobozért fizetnünk.

MTRO

Ha ez a cikk számodra érdekes volt és szeretnél további magyar étrendkiegészítőkről értesülni, amikről talán máshol nem olvashatsz, akkor csatlakozz Te is a Magyar Termék rajongók Facebook oldalához.

Kapcsolódó oldal: www.reverde.hu
Facebook oldal: www.facebook.com/reverdekapszula

Legutolsó szerkesztés: 2014-12-12