Feller Adrienne megálmodott és megalkotott egy olyan luxus kozmetikum-családot, mely különleges hazai alapanyagok mellett Széchenyi termálvizet tartalmaz. A HUNGARIAN SPRING termékek természetes alapanyagai, különleges olajai, növényi kivonatai, esszenciái és illóolajainak szinergikus ötvözete finom rezonanciával érintik meg a bőrt és szólítják meg a lelket.

Feller Adrienne több, mint 20 éve dolgozik szépség- és aromaterapeutaként, továbbá természetgyógyászként. 2001 óta saját kozmetikumok fejlesztésével foglalkozik, melyek Adrienne Feller néven váltak ismertté, mind a hazai, mind pedig a külföldi piacokon, egy évtizede megalapította a Panarom Aromaterapeuta és Szépségterapeuta Intézetet, ahol a szépségápolás és az aromaterápia tudományát sajátíthatják el a hallgatók. Az intézet néhány éve már nemzetközi továbbképzéseknek is teret biztosít.

feller_adrienne_panarom

Bőrnek, léleknek

Adrienne Feller termékeit, ha egyetlen jellemzővel kellene illetnünk, akkor azt mondanánk, hogy az általa megalkotott készítmények a bőrápoláson túl a lélekre is hatnak, teljesen új alapokra helyezve a szépségápolást. Csak természetes alapanyagokat különleges növényi olajokat, illóolajokat és esszenciákat alkalmaz a készítményeiben, melyet különleges eljárással javasolt a bőrbe juttatni. Az Adrienne Feller metódus lényege, hogy speciális érintéssel, illóolajok, esszenciák segítségével a lélekben megbújó fájdalmakat felszínre hívják és az egyénre szabott bőrápoláson keresztül megtámogatják a feldolgozási és elengedési folyamatot.

panarom_hungarian_spring_termekek

A Magyar királyné vize ihlette

A HUNGARIAN SPRING termékek létrejöttét a Magyarországon található tengernyi gyógyforrás inspirálta. Adrienne Feller is nagy rajongója a termálvizeknek és éppen ezért teljes természetességgel adta magát, hogy életre hívjon egy luxusminőségű termálvíz és gyógynövény alapú kozmetikai termékcsaládot. A HUNGARIAN SPRING elnevezést a XIV. századi Magyar Királyné Vize, az “Eau de La Reine de Hongrie” ihlette, ami valójában parfüm és bőrfiatalító víz is volt egyben. A titkokkal övezett, világhírűvé vált különleges vizet a visegrádi palota gyógynövényeinek kivonataiból desztillálták, továbbá rozmaring, zsálya és rózsa esszenciát adtak hozzá. A SPRING kifejezés angolul egyaránt jelöli a tavaszt, a megújulást, valamint a forrást, mely utal a termékben lévő életet adó termálvízre.

hungarian_spring_termekcsalad

Korszerű, gyorsan felszívódó termékek megalkotása volt a cél, éppen ezért évek kitartó munkája nyomán születtek meg a magyaros ihletettségű termékek, melyek különlegessége többek között a villányi kékszőlő vitamin és flavonoid tartalmú olaja és kivonata, valamint a sejtregeneráló és mélyhidratáló zabolaj, a gránátalmamag olaj, az uborka kivonat, valamint a homoktövis olaj és a zsálya kivonat, mely őrzi a női energiák minden titkát.

MTRO

Kapcsolódó oldal: www.panarom.hu
Facebook oldal: www.facebook.com/panarom.budapest

Legutolsó szerkesztés: 2013-12-10