Dolgozz nálunk!

Azért hoztuk létre az Magyar Termék Online-t, mert szeretjük Magyarországot! Szeretünk enni, mértékkel inni és élvezni az életet itthon, ahol a számunkra fontos emberek vesznek körül, ahol boldogok vagyunk, ahol együtt mondhatjuk büszkén, hogy: igen, én is magyar vagyok!

Számunkra az Magyar Termék Online-nál dolgozni a világ legjobb állása. Itt mindenki azt csinálhatja, amit a legjobban szeret, amihez a legjobban ért. Nálunk megvalósíthatod álmaidat, nem kell másnak lenni, mint ami vagy. Sőt! Követelmény, hogy önmagad add, segítsd egyéni tudásoddal, tehetségeddel egy magyar márka népszerűsítését, ismertségét itthon és a nagyvilágban egyaránt!

Amennyiben szeretnéd a szülőhazád még ismertebbé tenni, és az itt élő emberek figyelmét felkelteni az őket körülvevő megannyi értékre, jelentkezz önéletrajzoddal a info@mto.hu címen. Írd le nekünk mihez értesz, mivel szeretsz igazán foglalkozni, mivel tudod segíteni a munkánkat.

Az alábbi munkakörökben várjuk a jelentkezéseket:

  • Újságíró
  • Újságíró gyakornok

 

*mindegyik pozícióra való jelentkezés alapfeltétele, hogy egy személyes vagy online beszélgetés során mutasd be nekünk a híroldalt és az azt működtető MiÉrt Egyesületet! Ezekről ITT, ITT, ITT, ITT és ITT olvashatsz.

Amit mi nyújtunk Neked:

  • részed lehet egy mintaértékű koncepció megvalósításában, hiszen idáig nem volt Magyarországon olyan, alulról jövő kezdeményezés, amely ilyen szinten és mértékben összeszervezte volna a magyar termékek iránt érdeklődő közösséget
  • a partnereink által nyújtott kedvezmények minden nálunk dolgozó számára automatikusan elérhetővé válnak
  • részed lehet a legnagyobb, magyar termékekkel kapcsolatos híreket szolgáltató hírportál létrejöttében
  • munkatársaink kedvezményes továbbképzéseken vehetnek részt, népszerű, itthon még nem elterjedt alkalmazások, szoftverek használatába nyerhetnek betekintést
  • akár személyesen találkozhatsz kedvenc magyar terveződdel, magyar feltalálókkal, magyar sportolókkal stb.
  • velünk eljuthatsz Magyarország eldugott részeire, ahol még nem jártál
  • az általad végzett munkák, kitűnő referenciák lehetnek a jövőben!

 

Jelentkezési követelmények:

Nem kívánunk energiát pazarolni a munkatársaink meggyőzésére, hogy miért jó magyar terméket vásárolni, miért jó környezettudatosan élni, mire jó a társadalmi felelősségvállalás… Amennyiben ezekre nem tudod a választ, vagy nem hiszel bennük, nem nálunk van a helyed.

Nekünk fontosak az őszinte emberi értékek, a szeretet, egymás segítése, támogatása! Jelenleg is ilyen emberekkel, barátokkal, ismerősökkel vagyunk körülvéve, nem kívánunk ezen változtatni ezután sem. Mi egy összetartó csapat vagyunk, szívesen segítünk egymásnak, mert hisszük, hogy egyszer nekünk is szükségünk lehet egy másik ember segítségére. A munkánkat segítő emberekkel is ezért szeretünk együtt dolgozni, ami a hosszútávú együttműködés kulcsa számunkra! Ha úgy gondolod, hogy Tőled sem állnak messze ezek az értékek és szeretnél velünk dolgozni, küldd el az önéletrajzod és egy általad írt cikket, ami az oldalunkon található kategóriákba sorolható és azok stílusával megegyezik (segítséget a megírásához, kicsit lejjebb találsz). Ide küldheted a jelentkezésedet: info@mto.hu

ITT és ITT találsz segítséget a cikk megírásához. Amennyiben jól sikerül, ez lehet az első bejegyzésed az oldalon.

GYAKORNOKI MUNKALEHETŐSÉG:

Érdekel a divat, a design, a képzőművészet, de nem állnak tőled távol a hagyományok és a legújabb magyar fejlesztésekre, találmányokra is felkapod a fejed? Ha kommunikáció vagy marketing szakos hallgató vagy, gyere az MTRO-hoz gyakornoknak! Magyar termékekkel foglalkozó közhasznú egyesület keres lelkes gyakornokokat, rugalmas munkaidőben. Főként cikkek írására, szövegek gondozására vállalkozol, ha hozzánk jössz, melyek témáját az útmutatásaink mellett saját érdeklődési körödnek megfelelően választhatod ki. Ha prezentálható referenciákat gyűjtenél későbbi munkakereséshez, akkor csapatunkban a helyed!

A gyakornoki munkaidő: 5 hét

Gyakornoki helyek száma: 5 fő

Jelentkezéssel, kérdéssel kapcsolatban: Székely Ágnest kell keresned

Email: szekely.agnes@mto.hu

Üdvözlettel:
Bárány Attila
elnök


Véleményed fontos számunkra és ezzel a többi olvasónak is segítesz a választásban.