A Design Terminál épülete december 7-23. között gyönyörű téli kiállítóhellyé alakul, ahol a betérők csaknem 120 hazai tervező munkáit csodálhatják meg az ékszerektől a bútorokig, a ruháktól a használati tárgyakon át a játékokig. A designtárgyakban nem csak gyönyörködni lehet, minden tárgy megvásárolható.

Az Ajándék Terminál idén harmadik alkalommal nyílik meg, hogy magyar tervezők munkáit mutassa be exkluzív kiállítás és vásár keretében. Évről-évre egyre több, idén mintegy 120 designer munkáival találkozhat a közönség, mely három év alatt a magyar design egyik legfontosabb seregszemléjévé vált. A tárlaton számos alkotó kifejezetten erre az alkalomra készült egyedi munkákkal debütál. Friss kollekcióval érkezik többek közt az Adamlamp, az Artista, a BP clothing, a KOMOD, a USE Unused, Siető Linda. Itt lesz sokak mellett a Starry Light, Sixay furniture, az IVANKA, a NUBU és a Manooi, illetve a világszerte egyre ismertebb szobrász és designer, Szőke Gábor Miklós, akinek varázslatos fenyőerdejéből bárki hazaviheti a neki tetsző fát.

Szikszai László - Otto sámli

Szikszai László – Otto sámli

Az exkluzív, időszakos karácsonyi áruházban megtalálhatóak egyedi tervezésű, praktikus használati tárgyak, különleges formatervezési megoldások, az egészen apró kedvességektől a bútorokig.

ajandek-terminal-jatekok

A gyönyörű havas tájat idéző installáció Hegedűs Ágnes formatervező munkáját dicséri, aki puha, meleg téli hangulatot teremtett, mely körbeöleli a teret, különleges megvilágítása pedig kiemeli a tárgyakat. Kiss Miklós designer és grafikus idén nem csak az Ajándék Terminál grafikai arculatát tervezte, hanem a kiállítóterekben látható mennyezetinstalláció is az ő munkája.

Hegedűs Ágnes tervei alapján készült kiállító tér Fotó: Várfi Pityke

Hegedűs Ágnes tervei alapján készült kiállító tér
Fotó: Várfi Pityke

A nyitónapon, december 7-én, szombaton este 19 órától várja az Ajándék Terminál a nagyközönséget a designtárgyak sokaságával. A megnyitó jó hangulatáról DJ Mahagany gondoskodik.

Az Ajándék Terminál programjait ITT gyűjtöttük össze neked.

ajandek-terminal-nyitva-2013

Facebook oldal: www.facebook.com/designterminal

Legutolsó szerkesztés: 2013-12-13