A hűvösebb idő beköszöntével sem kell lemondanunk arról, hogy Tiszába bújtassuk a lábunk. Új színkombinációk és formák várják a kultikus márka rajongóit. Mi több, a klasszikus vonal tovább bővült a Tisza Martfűvel, amely megjelenésével egyszerre nyúlik vissza a múltba, és hoz üde színével frissességet a jelenbe.

A klasszikus vonalon túl az elegánsabb stílusú Tisza Budapest kollekciója is újdonságokkal rukkolt elő az őszi-téli szezonra. A City cipő, a Briefcase és Messenger táskák darabjai ugyanis a színskála újabb árnyalataival egészültek ki.

Tisza Budapest kollekciós  fekete Briefcase táska

Tisza Budapest kollekciós fekete Briefcase táska

A múltidézés cipője – Martfű

A Martfű egy sportos, utcai, laza cipő, amely nevéhez hűen visszakanyarodik a múlthoz. Égkék-fehér és fűzöld-fehér színben is kapható. Anyaga velúr, és ami igazán megkülönbözteti a többiektől, hogy teljesen más talppal van kivitelezve.

A Tisza Cipő ezzel a legújabb lábbelijével a múltat szeretné megidézni. A híres, martfűi cipőgyár a Tisza-történet bölcsője. Innen indultak hódító, ma is tartó útjukra a Tisza cipők. Ezzel a névadási gesztussal kíván emlékezni a sokat látott épületre, ahol sok-sok éven át készültek az ikonikussá vált lábbelik.

A ’70-es években itt kezdődött meg a sportcipők gyártása. A modellek egy pillanat alatt meghozták a Tiszának az ismertséget és az elismertséget. A Tisza lábbelik ma már ugyan nem Martfűn, de száz százalékban Magyarországon készülnek.

Tisza Budapest kollekció, 2014-es őszi-téli modell

Tisza Budapest kollekció, 2014-es őszi-téli modell

További újdonságok a Tisza háza táján

Az elegánsabb, magasított szárú Alfák bélelt verziója felvérteznek az ősz elemei ellen, a nyirkos reggelek sem fognak ki rajta. A Tisza klasszikus irányzatához tartozó lábbelik közül a Tradíció és a Compakt is új színkombinációval várja a Tisza rajongókat. A Compakt fekete-szürke-camouflage mintája a legfrissebb, és mondani sem kell, hogy jellemzője az első osztályú anyaghasználat.

A prémium kategóriás Tisza Budapest is felkészült az őszi-téli szezonra; a City két új színnel gazdagodott, barna és fekete színben is kaphatóak már. Ezenkívül a laptop hordásra is alkalmas Messenger és Briefcase táskák hamarosan már szürke színben is kaphatóak lesznek a Tisza webáruházában.

Tisza Gellért az új városi bakancs

Tisza Gellért az új városi bakancs

A Tisza Budapest almárka 2013-ban indult el. Ennek a stílusában elegánsabb termékvonalnak darabjai akár az üzleti életben és a munka világában is megállják a helyüket. Az elegánsabb, komoly minőségi feltételeknek megfelelő alapanyagú, nagyvárosi érzést keltő lábbelikbe persze azért csempésztek valamit a régi csibészes sportosságból, melyekről a talprészek árulkodnak. A Tisza Budapest cipőmodelljei City, Royal, Regatta és Gellért néven várják megkomolyodott viselőiket.

Kalácska Nóra

Ha ez a cikk számodra érdekes volt és szeretnél további magyar márkákról értesülni, amikről talán máshol nem olvashatsz, akkor csatlakozz Te is a Magyar Termék rajongók Facebook oldalához.

Kapcsolódó oldal: www.tiszacipo.hu
Facebook oldal: www.facebook.com/Tiszacipo

Legutolsó szerkesztés: 2016-02-18