Kipróbáltuk. Már a becsomagolt dobozt is megvásárolták volna tőlünk, ahogy az utcán vittük. Később minket is meggyőzött, gyakorlatilag az első pillanatban, még mielőtt igazán elmerültünk volna az építés rejtelmeiben. Pedig a LOGI-VÁR gyerekeknek készül és mégis egyre több felnőtt rajongót szerez magának.

A LOGI-VÁR igazi hazai sikertörténet. A hajdúböszöményi Fazekas Ferenc által kitalált és Fazekas Zoltánnal együtt gyártott készségfejlesztő játék egyedülálló a piacon. Nem csak azért, mert gyakorlatilag személyre készített kézműves munkát vásárol, aki LOGI-VÁRAT vesz, hanem mert egészen elképesztő módon a rönkfa építő játék alkatrészei az eredeti gerendaméret méretarányos másai, így például a rönkök összeillesztési módja megegyezik a valódi gerendaházak építésénél alkalmazott technológiával. Ez pedig szinte végtelen számú variációs lehetőséget ad a kreativitás kibontakoztatására.

logi-var-kreativ-magyar-logikai-varepito-jatek

Fejleszt, tanít és társaságot generál

A 86 darabos natúr fa építőjáték 5 alkatrésztípust tartalmaz: 3 különböző hosszúságú gerendaméretet, valamint készletenként 2db kisebb és 2db nagyobb tűzfal elemet. Ezekkel a legegyszerűbb építményektől a legbonyolultabb szerkezetekig szinte bármilyen térbeli struktúrát megépíthetünk. Ennek a tulajdonságának köszönhetően a LOGI-VÁR olyan fejlesztő játékként funkciónál, melyet kisebb és nagyobb gyerekek óvodai, általános iskolai foglalkozásokon taneszközként, oktatási segédeszközként is használhatnak. Egyszerre serkenti a gyermekek találékonyságát, formálja térlátásukat, és persze szórakoztató is. Nagyobb gyerekek és játékos kedvű felnőttek akár makettek készítésére is használhatják, míg a kisebb gyerekek is képesek tornyot, házikót, kerítést, labirintust építeni az összedőlés veszélye nélkül. A sikerélmény garantálva. Több csomag építőkészlettel még több gyerek csapatmunkában tud együtt alkotni, ami közösségi élmények megszerzése mellett minden alkalommal még kreatívabb utak kipróbálására sarkallhatja a gyerekeket. Készülhet repülőgép, tank, kishajó, kisautó, várkastély, babaház, babaházba bababútor, ágy, asztal, szekrény…

Magyar Termék Online

Ha ez a cikk számodra érdekes volt és szeretnél további magyar játékokról értesülni, amikről talán máshol nem olvashatsz, akkor csatlakozz Te is a Magyar Termék Online Facebook oldalához.

Kapcsolódó oldal: www.logivar-fajatek.hu
Facebook oldal: www.facebook.com/logivarfajatek

Legutolsó szerkesztés: 2016-12-20