Adj 1%-ot a magyar termékekért!

Biztos nem gondoltad, hogy egy civil szervezet működteti a Magyar Termék Online-t

Talán eddig nem is tudtad, hogy a www.magyartermekonline.hu hazai termékeket és vállalkozásokat népszerűsítő híroldal mögött egy civil szervezet áll. Ez nem más, mint a Mi Magyar Termék Rajongók a Magyar Termékekért (MiÉrt) Egyesület. Azt gondoljuk, a név sokat elárul számodra, de ha mégsem, akkor a pontos céljainkról az egyesület facebook oldalán részletesen tájékozódhatsz.

magyar-talalmany-ado-egyszazalek-miert-egyesulet

Azért döntöttünk az alapításnál egy civil szervezeti háttér mellett, hogy a tudatos vásárlók – tehát Te is – és maguk a gyártók közösen vegyenek részt az üzletekben megtalálható termékek és szolgáltatások kínálatának alakításában. Célunk, hogy a szükséges felület biztosítása mellett megfelelő kommunikációt alakítsunk ki a gyártók, a termelők, a szolgáltatók és a vásárlók között. Egyesületünk tulajdonképpen egy érdekvédelmi szervezet is, amely a vásárlók és szolgáltatók igényeinek figyelembevételével kívánja biztosítani a kereslet-kínálat egyensúlyát. Ennek köszönhetően lehet több jó minőségű, megfizethető magyar termék az üzletekben.

Egy világsikerű magyar találmány történeteA 32. Nemzetközi Logikai Játékok Találkozóján (IPP) 2012-ben a nagydíjat, először a történelemben egy magyar tervező nyerte el. Az Okostojást a Rubik-kocka utódjaként emlegetik! A kapcsolódó cikk megtekinthető itt: www.magyartermekonline.hu/ajandek/okostojas-vilagsikeru-magyar-talalmany With english subtiltles: https://youtu.be/83fkwhWzICw A felvételeket és a digitális utómunkát a MiÉrt Egyesület megbízásából, a paulvision készítette 2012-ben.

Közzétette: Magyar Termék – 2015. február 25.

Sok munka áll a jelenlegi népszerűségünk mögött, de természetesen ehhez a Te segítségedre, valamint a hazai vállalkozások minőségi termékére és szolgáltatására is elengedhetetlen szükség van! A hazai értékeket megőrző és előállító vállalkozásokat kívánjuk támogatni a híroldalunkon való megjelenéssel, az Egyesületünk által szervezett kampányokkal és a Magyar Termék Online hivatalosan bejegyzett védjegyével. Most Te is támogathatod a hazai értékek népszerűsítését, hogy olyan hírek is eljussanak az emberekhez, melyekről sehol máshol nem olvashatsz!

magyar-termek-tamogatas-miert-egyesulet

1% a magyar termékekért!

Ez a szervezeti háttér most egyedüli módon biztosítja számodra, hogy a hozzád hasonló tudatos vásárlókkal megismertessük azokat a hazai vállalkozásokat, melyeket eddig nem találtál vagy amiről nem is tudtál! Támogasd a hazai értékeket az Egyesületünk számára felajánlott személyi jövedelemadód 1%-val.

Kattints ide a nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltéséhez, vagy töltsd ki a szervezet alábbi adószámával a meglévő nyomtatványodat!

Szervezet neve: Mi Magyar Termék Rajongók a Magyar Termékekért Egyesület

Adószám: 18272248-1-41

Legegyszerűbb az online kitöltés és postázás!

Ha van Ügyfélkapud, akkor a NAV e-SZJA bevallás oldalán tudsz nyilatkozni pár egyszerű lépésben.

Ne feledd, utólag is leadhatod az 1% nyilatkozatodat: tehát ha már leadtad az adóbevallásod postán vagy az ügyfélkapun keresztül, de az 1%-ról még nem nyilatkoztál, tedd meg most, arra figyelj, hogy 2019. május 20-ig ezt megtedd. Ugyanis a 2019. május 20-ai határidő jogvesztő. Ez azt jelenti, hogy ha ezt követően rendelkezik befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról, a rendelkezése érvénytelen és késedelmét igazolási kérelemmel sem mentheti ki.

Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy egyesületünk mintaértékű, hiszen idáig nem volt Magyarországon olyan, alulról jövő kezdeményezés, amely ilyen szinten és mértékben összeszervezte volna a magyar termékek iránt érdeklődő közösséget!

Tegyünk közösen azért, hogy mindannyiunk életében legyen legalább egy olyan Magyarországhoz kötődő emlék vagy használati tárgy, amit szerethetünk, amire büszkék lehetünk!

Köszönjük, ha a támogatásunk mellett döntesz és nem hagyod veszni az 1%-ot! Legyen a Magyar Termék Online-on minden hír érték!

Köszönjük a támogatást!
A MiÉrt Egyesület tagjai és munkatársai


Véleményed fontos számunkra és ezzel a többi olvasónak is segítesz a választásban.