Tisza Budapest - Royal

A kultikus, piros-fehér-kék „T”betűs lábbelik múltja dicső, jelene vonzó. A több évtizede a magyar cipőpiacon jelenlévő Tisza 2013-ban új kollekcióval rukkolt elő. Tisza Budapest néven egy új al-márka született, ami nem az eddig megszokott, hagyományos „tiszás” vonalat erősíti, hanem kibővítve és kiterjesztve a márkát, egy elegánsabb, komolyabb irányba fordult.

Tisztázzunk valamit. Először is: a Tisza Budapest nem a klasszikus, Compakt cipők helyett, hanem azok mellett jött létre. Ha úgy tetszik, a Compaktból nőtte ki magát ez a stílusában elegánsabb termékvonal. Másodszor pedig: a sportosabb Tisza cipők adják a márka gerincét, mindössze annyi történt, hogy testvére született a „nagy öregnek”, habár korosztály tekintetében épp az „idősebbeket” célozza be.

Tisza Budapest - Tradició II.

Tisza Budapest – Tradició II.

30 felett is Tisza cipőben!

A Tisza Budapestet azzal a szándékkal hívta életre a cipőtervező brigád, hogy a fiatalosabb Tisza lábbelikből kinövő, de a márkához híven ragaszkodó Tisza rajongók is megtalálják számításaikat a Tisza cipők között. A Tisza Budapesttel egy olyan al-márkát hoztak létre, melynek képviselői nemcsak a fesztiválokon, az utcák forgatagában, hanem akár az üzleti életben és a munka világában is megállják a helyüket.

City - keki / barna (textil)

City – keki / barna (textil)

Az elegánsabb, komoly minőségi kitételeknek megfelelt alapanyagú, nagyvárosi érzést keltő lábbelikbe persze azért csempésztek valamit a régi csibészes sportosságból, melyekről a talprészek árulkodnak. A Tisza Budapest új cipőmodelljei Alfa, Tradíció, City, Royal és Regatta néven várják megkomolyodott viselőiket, akik attól, hogy már másként élik az életüket, még nem akarnak búcsút inteni a Tisza érzésnek.

A Tisza Budapest új al-márkaként természetesen új dizájnt is kap, a friss kollekció pedig a Tisza budapesti, Astoria és Westend, valamint már a győri márkaboltban is elérhető.

tisza-budapest-kollekcio-ingei

Tetőtől talpig Tiszában

Minden időben és minden formában Tisza! Az igazán elkötelezett Tisza rajongók a cipők mellett „Tiszás” ruhákkal és kiegészítőkkel is bővíthetik gardróbjukat. A prémium minőségű Tisza Budapest segítségével a táskák terén is újat tapasztalhatnak meg: a hagyományos övtáskák és oldaltáskák után itt van a nagyobb méretű, bőr kiegészítőkkel ellátott, elegánsabb, akár laptop cipelésére is alkalmas Messenger bag és Briefcase.

tisza-budapest-briefcase-taska

Tisza Budapest – Briefcase

Azoknak, akik egyszer felnőnek, és akik sosem akarnak felnőni

Alapvetés, hogy ha egyszer megszerettük, hittünk benne, megéltük, átéltük és felvállaltan bevállaltuk, akkor teljesen mindegy, hogy ma melyik korosztályba tartozunk, Tiszát mindig lehet hordani! A Tisza generációk közötti összekötő kapocs, identitás, életérzés, öndefiníció. Tiszát hordani sikk. Nemcsak jelentős múltja okán, hanem mert továbbra is a kiváló, minőségi, magyar munkát képviseli. Szóval? Minden időben és minden korban Tiszában, vagy Tisza Budapestben!

Kalácska Nóra

Ha ez a cikk számodra érdekes volt és szeretnél további magyar márkákról értesülni, amikről talán máshol nem olvashatsz, akkor csatlakozz Te is a Magyar Termék Online Facebook oldalához.

Kapcsolódó oldal: www.tiszacipo.hu
Facebook oldal: www.facebook.com/Tiszacipo

Legutolsó szerkesztés: 2016-02-18