Magenta Showroom Budapest 2016

Limitált szériás, egyedi darabok, melyek akkor és ott éppen kaphatók, ám könnyen lehet, hogy 1-2 nap múlva már nem. Ez a Magenta, melyet az egyediség mellett a kényelem és a nőiesség harmóniája fémjelez. 

A Magenta ruhát vásárlók biztosak lehetnek benne, hogy nem fog szembejönni velük az utcán az adott ruhadarab. A 2001 óta működő magyar női ruházati cég hétről-hétre új, egymással jól variálható kollekciót kínál márkaboltjaiban. Külön öröm, hogy minden egyes darab Magyarországon, kézzel készül, ezzel is a hazai munkaerő piacot támogatva.

A vintage stílusban megálmodott Andrássy úti üzletük - a  Magenta Showroom Budapest néven - klasszikus boutique hangulattal várja a kifinomult vásárló közönséget.

A vintage stílusban megálmodott Magenta üzlet az Árkádban, mely klasszikus boutique hangulattal várja a kifinomult vásárló közönséget.

A gyártás mögött egy igazán összeszokott, profi szakemberekből álló csapat van, élén a 30 év szakmai tapasztalattal rendelkező cégvezetővel – és egyben a Magenta tervezőjével –  Dankó Ágnessel. „A Magenta kollekciókban kiteljesedett nők elégedettsége ad inspirációt a mindennapi munkámhoz” – vallja, majd hozzáteszi: ugyanez az elhivatottság van jelen munkatársai minden egyes mozzanatában is.

Finoman kidolgozott részletek

A magyar tervezőnő hitvallása szerint az öltözködés több mint funkcionalitás. Ennek megfelelően gondosan figyel a részletekre, és csak olyan ruhákat ad ki a kezei közül, melyeket magáénak érez. „A mai napig minden egyes model prototípusát felpróbálom, mielőtt gyártásba megy, és természetesen a ruhatáram meghatározó része is Magenta” – teszi hozzá.

magenta_2016tavasz_25

A limitált darabszám mellett  az aprólékos díszítés, az egyedi grafikák és a jó minőségű alapanyagok biztosítják a Magenta ruhadarabok egyediségét, melyek minden korosztály számára ideálisak és elérhetőek. A kreatív megoldásoknak köszönhetően a fiatalos és vagány vonalak mellett a kollekciókban feltűnik az igazi bájos, romantikus hangulat éppúgy, mint az elegáns és klasszikus üzleti vonal.

Megérkezett a tavaszi kollekció!

A 2016 tavaszi kollekció is ennek jegyében készült. Az új kollekció rengeteg újdonságot tartogat a Magenta kedvelőinek, ugyanakkor a kedvelt csipkés felsők és romantikus darabok is jelen lesznek.

magenta_2016tavasz_kollakcio

Meghatározóak lesznek a geometriai alakzatok, vonalak, mely a nemzetközi trendekben is megfigyelhető, és persze a színek, melyek mindenkinek jól állnak.  A 2016-os tavaszi színei ezúttal:  a bézs, a fangó, a cement, a barack és a türkiz lesz.

1300x701 (1)

A magyar ruházati cég jelenleg Közép-Európa szerte 20 márkabolttal és több mint 70 viszonteladó partnerrel rendelkezik. A tavaszi kollekció is kapható már az üzletekben: az Andrássy úti Magenta Showroom Budapest mellett többek között az Aréna Plázában, az Alle Bevásárlóközpontban és az Árkádban is kedvünkre válogathatunk,  valamint  webshopjukból is összeállíthatjuk tavaszi ruhatárunkat.

Magenta Showroom Budapest 2016_tavaszi kollekcio

Ha ez a cikk számodra érdekes volt és szeretnél további magyar divatmárkákkal kapcsolatos hírekről értesülni, amikről talán máshol nem olvashatsz, akkor csatlakozz Te is a Magyar Termék Online Facebook oldalához.

Kapcsolódó oldal: www.mgnt.eu
Facebook oldal: www.facebook.com/magenta.mgnt

Legutolsó szerkesztés: 2016-02-09