Takács Judit 2012/13 őszi-téli kollekció

A fiatal magyar tervezőnő a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen 2010-ben végzett fiatal textil szakon. Bravúrosan mozog a bőr kiegészítők, cipők, táskák, övek, ékszerek világában a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Munkáival egyaránt gondol a férfi és női divatrajongókra.

Judit Takács 2012/13-as őszi-téli kollekciója azon nők és férfiak számára készült, akik a letisztult eleganciát részesítik előnyben. A klasszikus formavilág illeszkedik téli megjelenésünkhöz, a kézzel készített prémium bőr kiegészítők ruhatárunk praktikus és egyedi darabjai lehetnek. A kollekció színvilágában a borongós hónapokban viselt mély színek dominálnak, a fekete, grafitszürke és sötétbarna klasszikusa mellett azonban néhány egyedi árnyalat tűnik fel: a tört fehér, a pezsgőszín és az extravagáns mély tengerzöld hoznak változatosságot.

Takács Judit táska, öv, csizma

Takács Judit táska, öv, csizma

Letisztult vonalak, prémium minőség

A színek kontrasztja tükröződik az anyaghasználatban is: a tervező a kiváló minőségű bőrök közül matt, selyemfényű és extra fényes lakk anyagokat is használt, melyeket vízlepergető textil és selyem béléssel kombinált. A felhasznált bőrök kivételesen finom tapintása az esztétikumhoz hozzáadott élmény. A prémium kategóriás anyagok és a kézi készítés révén a kollekció darabjai jó tartásúak és hosszú életűek maradnak. A letisztult vonalvezetésű válltáska, kézitáska és a tote a hétköznapok hasznos kiegészítői, a nők számára készült elegáns laptáska és a levehető pántú borítéktáska pedig különleges alkalmak egyedi kellékei lehetnek. A táskákhoz illő csizmák, pénztárcák és vékony, masnival összekapcsolt derékövek teszik teljessé a kollekciót.

Takács Judit férfi táska

Takács Judit férfi táska

Elegáns férfi öv

Elegáns férfi öv

Vonzó stílus és funkció

Az egyszerűség szépsége a funkcionalitással ötvözve a márka alapértéke. A kiváló anyagok és a klasszikus formák összhangja együttesen határozza meg a Judit Takács kiegészítők hangulatát. A kollekció 2012. szeptember 24-én, hétfőn debütált a Circle ’n Line Fashion Corner rendezvényén, emellett megtalálható a Mono Fashion-ben és Hybridart Design Shopban, illetve közvetlenül a tervezőtől is rendelhető.

Női borítéktáska

Női borítéktáska

Kontakt: Takács Judit
Telefon: +36 30 530 2860
Email:
info@judittakacs.com
Web: www.judittakacs.com
Facebook oldal

Legutolsó szerkesztés: 2013-04-01