Adatvédelem

A www.magyartermekonline.hu honlap üzemeltetője, a MiÉrt Egyesület és a honlapon regisztrálók (felhasználók) adatait bizalmasan kezeli.

Biztosítjuk felhasználóinkat, hogy a regisztráció során megadott adataikat az magyartermekonline.hu üzemeltetője a lehető legnagyobb gondossággal kezeli és garantálja, hogy adataikat harmadik személynek a felhasználók hozzájárulása nélkül nem adja ki!

A regisztráció során történő személyes adatok (név, email cím, lakhely, telefonszám) megadásával és a jelen adatvédelmi nyilatkozat jóváhagyásával felhasználóink hozzájárulnak ahhoz, hogy adataik az magyartermekonline.hu üzemeltetője kezelje. A regisztráció során kötelezően megadandó személyes adatok a felhasználók és jogosultságaik (a felhasználók részére nyitva álló szolgáltatások, pl. fórumhoz hozzászólások, nyereményjátékban való részvétel) beállításához és azonosításához szükséges.

A regisztráció magában foglalja az azonosító adatlap kitöltését és a felhasználási feltételek (ideértve az adatkezelési rendelkezések) elfogadását is. A felhasználó hozzájárulása, feltétele a honlap szolgáltatásainak igénybevételének és a portálon való regisztrációnak.

A regisztrációval megadott személyes adatok kezelésére a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992 évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdés a) pontjában írtal szerint a regisztráló felhasználó (érintett) önkéntes hozzájárulása alapján kerül sor.

Felhasználói tartalom

Az Magyar Termék Online nem vállal felelősséget a felhasználók által generált – olvasói levél, hozzászólás, fórum hozzászólás, stb. – bármiféle tartalomért.

Hozzászólások

A MiÉrt Egyesület magára nézve érvényesnek tartja a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási Kódexét, azaz nem vállal felelősséget sem az Magyar Termék Online hozzászólásiban közzétett, sem az egyes cikkek alatti hozzászólásokért, egészen addig, amíg nem értesül azok esetleges jogsértő voltáról.

A MiÉrt Egyesület nem ellenőrzi a nevezett fórum topikjaiban és az írások alatti olvasói kommentekben közölt információk valóságtartalmát, arra azonban felhívja a figyelmet, hogy tilos ezeken a felületeken bármilyen, a hatályos magyar jogszabályokba ütköző adatot közzétenni. Amennyiben ilyen történik, a A MiÉrt Egyesület fenntartja magának a jogot, hogy hozzászólást töröljön, szerkesszen át, vagy akár a jogsértő felhasználó profilját is felfüggessze.

Az adatkezelő a felhasználó érdeklődési körének megfelelően személyre szabott reklámokat jeleníthet meg a www.magyartermekonline.hu honlapon tett látogatása során. A személyre szabott reklámok a felhasználók részére lehetővé teszik, hogy érdeklődési körükbe vágó, életkoruknak megfelelő hasznos információk birtokába jussanak, és az érdeklődési körükbe nem eső reklámok a lehető legkisebb eséllyel jussanak el hozzájuk. A személyre szabott reklámok felhasználóhoz igazításához az adatkezelő felhasználhatja a felhasználó által kötelezően vagy önkéntesen megadott személyes adatokat. A hirdetési csíkok kiosztását a www.magyartermekonline.hu saját rendszere végzi, ennek során a személyes adatok átadására, feldolgozására nem kerül sor.

A felhasználó leiratkozással megtilthatja személyes adatai ilyen célú felhasználását.

A regisztráció során kötelezően megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és az adatok törléséig tart. A felhasználó által önkéntesen megadott adatok kezelésére a felhasználó döntése szerinti időintervallumban kerül sor, az adatok megadásától, azok törléséig. Az adatok törlésére a felhasználó kérelmére vagy az adatkezelő által a felhasználási feltételekben rögzített esetben van mód.

Az adatkezelő minden szükséges lépést megtesz, hogy biztosítsa a felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során.

Impresszum:

Üzemeltető: MiÉrt Egyesület
Képviselő: Bárány Attila, elnök
Email: info@magyartermekonline.hu